parkeren den bosch De Gemeente Den Bosch kent in veel gebieden van de stad betaald parkeren. De binnenstad beschikt over zo'n 4000 parkeerplaatsen. Kortom Den Bosch is met de auto prima te bereiken. Zoek echter wel goed van te voren uit waar u gaat parkeren! Een parkeergarage is in Den Bosch de beste optie! Een groot deel van het centrum van de binnenstad van Den Bosch heeft een parkeerverbod.

Parkeertarief Den Bosch

Waar parkeren?
Parkeertijden
Parkeertarief 2023
Den Bosch Centrum
maandag - zaterdag 09:00 - 24:00 uur
zon- en feestdagen 12:00 - 24:00 uur
€ 3,93 per uur
Max € 21.20 per dag

Handig! Gaiyo Parkeerapp zonder transactiekosten

gratis app parkeren
holger van es
Holger | Oprichter
Parkeren in de Stad
Bij deze nieuwe parkeerapp betaal je alleen de parkeertijd dus géén transactiekosten en géén abonnementskosten zoals bij andere bekende parkeerapps.

Bijna Gratis parkeren? Goedkoop parkeren bij P+R Den Bosch

P+R den bosch transferium parkeren
Bijna gratis parkeert U op de transferia in Den Bosch. U parkeert uw auto en kunt vervolgens gratis met de bus met maximaal 4 personen heen en weer naar de binnenstad te rijden.
Ook voor carpoolers zijn de transferia dus de ideale oplossing. Het is mogelijk een abonnement aan te vragen voor de transferia bij het digitale gemeenteloket.
Bekijk de P+R Transferia in Den Bosch

Parkeergarages Den Bosch

parkeergarages den bosch
Klik op de kaart voor alle parkeergarages in Den Bosch
parkeergarages den bosch
Den Bosch heeft flink wat parkeergarages. Ee De parkeergarages in Den Bosch zijn waarschijnlijk de beste plek om te parkeren. Uw auto staat veilig en u parkeert er goedkoper dan op straat.
Een van de bekendste parkeergarages in Den Bosch is parkeergarges Sint Jan. Deze parkeergarage is erg nieuw en heeft al diverse prijzen gewonnen.
Bekijk de parkeergarages in de Bosch.