parkeren breda
Goedkoop parkeren?  Parkeergarages breda. Gratis tips
Breda heeft een sprankelend en gezellig historisch stadshart en is alom geliefd om de Brabantse gastvrijheid in de vele tientallen cafés, restaurants en terrassen. De historische binnenstad van Breda is niet berekend op een massale toeloop van auto’s.

Parkeertarief Breda

Waar parkeren?
Parkeertijden
Parkeertarief Breda 2023
Breda Centrum
ma tm za 9-22 uur
zon en feestdagen 12 - 18 uur
€ 2,30 per uur
Breda buiten de singel
ma tm za 9-22 uur
zon en feestdagen 12 - 18 uur
€ 1,50 per uur
In de wijken Gerardus Majella, Middellaan, Koolwijkpark, Belcrum, Driehoefijzers Zuid en Linie ten oosten van de Terheijdenseweg,Drie Hoefijzers Noord, Zandberg e.o. gelden afwijkende tijden.

Handig! Gaiyo Parkeerapp zonder transactiekosten

gratis app parkeren
holger van es
Holger | Oprichter
Parkeren in de Stad
Bij deze nieuwe parkeerapp betaal je alleen de parkeertijd dus géén transactiekosten en géén abonnementskosten zoals bij andere bekende parkeerapps.

Parkeergarages Breda

parkeergarages breda
Klik op de kaart voor alle parkeergarages in Breda
Breda heeft behoorlijk wat parkeergarages in en rond het centrum. De tarieven schelen behoorlijk. Hoe dichter bij het centrum van breda des te duurder de parkeergarage. Bekijk de parkeergarages in Breda

Parkeerroute

Het zoeken van een parkeerplaats wordt u in Breda makkelijk gemaakt. Langs de toegangswegen naar de binnenstad staan panelen met informatie over de parkeermogelijkheden. De singels in Breda vormen de parkeerinformatiering rond de binnenstad. Als u de route over de singels blijft volgen, vindt u moeiteloos de weg naar de diverse parkeergarages en parkeerterreinen.

Goedkoop parkeren Breda

Goedkoper kunt u terecht op het parkeerterrein Gastveldhuizen/Arsenaalpad.

Parkeerplaatsen voor gehandicapten

Er zijn parkeerplaatsen gereserveerd voor gehandicapten die in bezit zijn van de Europese gehandicaptenparkeerkaart. Het parkeren met een geldige gehandicaptenparkeerkaart op deze plaatsen is gratis. In de parkeergarages moet wel het normale uurtarief worden betaald.