parkeren noordwijk Noordwijk aan Zee heeft twee boulevards: de moderne Koningin Wilhelminaboulevard ten noorden van Huis ter Duin en de meer traditionele Koningin Astridboulevard ten zuiden daarvan. De eerste heeft de meeste horecavoorzieningen. Op het 13 km lange strand staan 18 strandpaviljoens (april-sept.), waarvan één bij de Duindamse en één bij de Langevelder Slag. Kom vroeg in het badseizoen voor een parkeerplaatsje.

ParkBee Noordwijk

goedkoop parkeren noordwijk

Wist je dat je Goedkoop kunt parkeren in Noordwijk

parkeertip redactie
Parkeren in Noordwijk kan véél goedkoper in ParkBee Radisson Blu Palace Hotel via de Parkmobile App.
Parkeer vanaf slechts € 2,- per uur en € 13,50 per 24 uur.
Lees verder op parkeergarage ParkBee Radisson Blu Palace Hotel ...

Betaald parkeren Noordwijk

In Noordwijk aan Zee geldt betaald parkeren op maandag t/m zondag van 09.00 tot 21.00 uur, in Noordwijk op maa t/m zat van 09.00-19.00 uur.

Tarief Noordwijk

Noordwijk aan Zee - boulevard : eerste en tweede uur € 1,00, daarna € 2,00 per uur
Op een aantal pleinen kunt u goedkoop parkeren voor een tarief van € 7,50 per dag
Tarief Noordwijk dorp : € 0,40 per uur.
Pas op : het woongebied Noordwijk aan Zee is aangewezen als gebied voor vergunninghouders. Bezoekers mogen hier wel parkeren maar betalen wel € 3,00 p.uur op alle dagen van de week en alle uren van de dag.

Gratis parkeren in de zomer

In de periode van eind juni t/m begin sept kunt u gratis parkeren op het terrein van Koninklijke Beuk Touringcars, Van Berckelweg 32, Noordwijk. Neem op de A44 de afslag Voorhout/Noordwijk/Oegstgeest Noord (afrit6) en volg daarna de borden Noordwijk. Na ong. 4 km vindt u het parkeerterrein van Beuk aan uw linkerzijde.
Van 11.00-19.00 uur rijdt tevens een GRATIS pendelbus naar het centrum en het strand, en terug. U kunt uit- en opstappen bij het Vuurtorenplein en het Palaceplein. Op zondag 18 augustus 2013 rijdt de Strandpendel niet.

Parkeergarage Noordwijk aan Zee

Centrum parking - Bomstraat, 2202 GH Noordwijk aan Zee is 24 uur per dag open. Het tarief is € 1,50 per uur, max dagtarief € 15,00.

Let altijd op de parkeertarieven op de automaat. Soms verandert een parkeertarief. Wij zijn daar niet voor aansprakelijk.