parkeren disneyland
Parkeren bij Disneyland Parijs. Wat zijn de parkeerkosten?
Heeft Disneyland Parijs er een parkeergarage?
En zijn er goedkope alternatieven?
Wij geven u gratis parkeer advies.

Over Disneyland Parijs

De attracties van Disneyland Paris zijn ingedeeld in 4 landen, en de winkelstraat Main Street. Als je Main Street in Disneyland uitloopt kom je op Main Square, waar de 'poorten' naar de landen zich bevinden. Het kasteel van Doornroosje is de toegang tot Fantasyland, Fort Comstock voor Frontierland en Adventure Bazar voor Adventureland.

Bereikbaarheid Disneyland Parijs

Disneyland Paris is vanuit Nederland en België is goed te bereiken met de eigen auto. Parc Disneyland ligt circa 40 kilometer ten oosten van Parijs. Ruim voor Parijs moet u op de autoweg de borden Disneyland volgen om de drukke ring van Parijs te mijden. Vanaf Utrecht bent u binnen 5 uur bij het park.. Vanaf de Nederlandse grens is het ong. 400 km naar het park.

Met de auto naar Parijs

Met de auto naar Disneyland Parijs? Je kunt parkeren op de gasten parkeerplaats. Vanaf daar kun je de loopgang nemen naar EuroDisney. Hotelgasten van Disneyland Resort Paris kunnen met de Resort Identificatiekaart parkeren. (Op de parkeerplaats mag door campers niet worden overnacht).

Parkeren bij de hotels van Disneyland Resort Paris

Volg de borden 'Hotels du Parc'. Bij alle hotels kan je als hotelgast gratis parkeren op vertoon van je Identiteitskaart van Disneyland Resort Paris. Er wordt parkeerservice geboden bij het Disneyland Hotel en Disney's Hotel New York

Parkeertarieven Disneyland Parijs

Tijdsduur
Parkeertarief
Per dag
€ 30,-

Adres en Plattegrond Disneyland Parijs

77700 Chessy, Disneyland Paris, Frankrijk