parkeren middelburg
parkeren middelburg
Middelburg is gemakkelijk te bereiken. In het centrum is betaald parkeren van kracht maar de parkeercapaciteit is wel zeer beperkt. Tip: parkeer op een van de grote parkeerterreinen, op loopafstand van het stadscentrum van Middelburg.

Parkeertarief Middelburg

Waar parkeren?
Tijden
Parkeertarief
Parkeren op Straat
Ma tm za van 9 - 20 uur
€ 3,- per uur
De betaalautomaten geven de zone, de maximale parkeerduur en parkeertarieven aan. De tarieven in de parkeergarages en op de parkeerterreinen kunnen afwijken van de zone tarieven.
Let op: Op parkeerterrein Het Groene Woud geldt op donderdag en vrijdag betaald parkeren tot 21.00 uur. In de parkeergarages betaalt u een lager uurtarief dan op straat bij de parkeerautomaat.

Gratis parkeren Middelburg

Buiten het centrum zijn er ook blauwe zones waar u max 2 uur kunt parkeren met uw parkeerschijf op maa-zat van 8.00-20.00 uur.
Op zon- en nationale feestdagen kunt u in heel Middelburg gratis parkeren. Dit geldt ook voor de parkeergarages.

Parkeergarages Middelburg

Middelburg heeft vijf parkeergarages in het centrum die allemaal 24/7 geopend zijn.
De betaaltijden zijn gelijk aan de straat. In de parkeergarage kost parkeren € 2,00 per uur.
De parkeergarages zijn via de P-route goed bereikbaar en bevinden zich dichtbij Middelburg centrum. In de parkeergarages is betaald parkeren van kracht van maandag t/m zaterdag van 8.00 uur t/m 20.00 uur.

Parkeerplaatsen gehandicapten

Gehandicapten met een gehandicaptenparkeerkaart mogen in Middelburg gratis en onbeperkt op de algemene gehandicaptenparkeerplaatsen evenals op de reguliere parkeerplaatsen parkeren.

Bezienswaardigheden Middelburg

Leuke bezienswaardigheden zijn het Stadhuis, Abdij van Middelburg, Lange Jan, Zeeuws Museum en Mini Mundi. Lekker eten of drinken? De Gespleten Arent, Restaurantje Nummer 7, Scherp, Eetcafe De Zwarte Ruiter op 't Witte Paart en Vriendschap café restaurant zijn aanraders!