parkeren tilburg
Goedkoop parkeren?  Parkeergarages Tilburg. Gratis tips
Parkeren in Tilburg? Met de auto naar Tilburg is prima te doen. Borden langs de route richting het centrum geven aan waar u de verschillende garages en terreinen kunt vinden. Bovendien kunt u op de borden zien of er in de parkeergarage nog vrije plaatsen zijn.

Tijden betaald parkeren op straat in Tilburg Centrum

🚗 Betaald parkeren op straat: maandag t/m zaterdag van 09.00-02.00 uur
zondag van 12.00-02.00 uur

Handig! Gaiyo Parkeerapp zonder transactiekosten

gratis app parkeren
holger van es
Holger | Oprichter
Parkeren in de Stad
Bij deze nieuwe parkeerapp betaal je alleen de parkeertijd dus géén transactiekosten en géén abonnementskosten zoals bij andere bekende parkeerapps.

Parkeertarief Tilburg

Waar parkeren?
Parkeertarief Tilburg 2022
Tilburg Centrum
€ 16,50 per dag
Op de Cityring (Spoorlaan, Heuvelring, Paleisring, Mauritshof, Stadhuisplein, Schouwburgring, Louis Bouwmeesterplein, Kloosterstraat, Zomerstraat en Noordhoekring)
max 1 uur parkeren, tarief van €2,20.

Parkeergarages Tilburg

parkeergarages  tilburg
Klik op de kaart voor alle parkeergarages in Tilburg
Tilburg heeft divers parkeergarages. De tarieven verschillen.

Parkeerterreinen

In en rondom de binnenstad van Tilburg zijn acht parkeerterreinen. Onbewaakt, maar gunstig gelegen. U vindt deze terreinen op de volgende locaties: Spoorlaan, NS-plein, Boerhaaveplein, Tehatexterrein, Koopvaardijstraat, Stappegoor en Spoorlaan-Oost.
Voor al deze terreinen, m.u.v. de Spoorlaan en Spoorlaan-Oost, zijn terreinabonnementen verkrijgbaar. Overal kunt u betaald kort betaald parkeren.

Parkeervergunning

Meer informatie over de parkeervergunning in Tilburg op de site van de Gemeente Tilburg

Bezoekerskaart

De bezoekerskaart is in het bezit van een bewoner van de gemeente tilburg. De bezoeker haalt de kaart dus eerst op bij de bewoner. De parkeercontroleurs houden hier rekening mee. De kaart bevat maximaal 40 eenheden (18 euro) en kan één keer per kwartaal worden opgeladen of bijgevuld. Tot 18.00 uur geeft één eenheid recht op twee uur parkeren. Er mogen maximaal twee eenheden tegelijk worden afgeschreven.