Goedkoop parkeren?  Parkeergarages Zandvoort. Gratis tips
Parkeren in Zandvoort? Het centrum van Zandvoort is gezellig. Het voormalige vissersdorp staat bol van de leuke horecagelegenheden en winkels die ook op zondag open zijn. U wandelt er tussen historische gebouwen met mooie geveltjes zoals het Raadhuis en het Gasthuishofje.
Voor een drankje kunt u kiezen uit 35 kroegen en voor dineren uit een van de 55 restaurants.

Bereikbaarheid

Zandvoort aan zee is op 2 manieren te bereiken. Via de Zeeweg vanuit Haarlem en de Zandvoortselaan vanuit Heemstede.

Parkeren in het centrum van Zandvoort

In Zandvoort centrum geldt betaald parkeren op alle dagen van de week van 10.00-20.00 uur. De maximale parkeerduur in het centrum is 2 uur.
Op de boulevard Barnaart (gebied rotonde Burg. v. Alphenstraat richting Bloemendaal) betaalt u tijdens het badseizoen tot 22.00 uur.
Onbeperkt is alleen mogelijk buiten het centrumgebied op de parkeerterreinen. In het badseizoen kunt u ook terecht op het parkeerterrein van het circuit als er geen evenementen plaatsvinden.

Tarieven betaald parkeren Zandvoort

Waar parkeren?
Parkeertarief 2018
Zandvoort Centrum
€ 2,50 per uur (1 maart t/m 31 oktober)
0,50 per uur (1 november t/m 28 februari)
TIP: Lang parkeren kan bij parkeerterrein de Zuid. Voor parkeerterrein De Zuid betaalt u een dagtarief van € 11,60 bij vooraf betalen. Het reguliere dagtarief is € 25,-

Parkeren bij het strand

Je kunt je auto in Zandvoort kwijt op diverse parkeerterreinen. Betalen kunt u bij de parkeerautomaten met diverse betaalmiddelen, ook mobiel (yellowbrick, parkline en parkmobile). Als er geen evenementen op het Circuit van Zandvoort zijn dan kunt u in het badseizoen ook hier parkeren. Het tarief hier ligt rond de € 6,- per dag.

Parkeergarages Zandvoort

Er is een nieuwe garage in Zandvoort. De LDC-parkeergarage Centrum bevindt zich onder het Louis Davids Carré complex, open alle dagen van de week. Het tarief is € 2,20 per uur. Snachts gelft een vast tarief van € 1.00 van 00.00 uur tot 08.00 uur
Ook kunt u parkeren in de parkeergarage van Holland Casino - Badhuisplein 7 - 2042 JB Zandvoort (€ 6,00 per uur).

Let altijd op de parkeertarieven op de automaat. Soms verandert een parkeertarief. Wij zijn daar niet voor aansprakelijk.