Parkeren Parijs

Parijs telt maar liefst 160.000 parkeerplaatsen. . Veel hotels hebben eigen parkeergarages die gratis zijn bij het verblijf. Deze goedkope hotels bevinden zich vaak aan de rand van de stad. Voorbeelden hiervan zijn Ibis, Formule One, Novotel.

Met de trein naar Parijs

NS Hispeed biedt reizen met de trein aan naar Parijs. Meer informatie op: NS Hispeed Treinreizen

Parkeren op straat in Parijs

In het centrum geldt max 2 uur betaald parkeren van maa t/m zat van 09.00-19.00 uur. Het tarief is € 4,00 p.uur in het centrale gebied (arr. 1-11) en € 2,40 p.uur in het overige gebied.
Om te parkeren heeft u een CREDIT CARD of Paris Carte parkeerkaart nodig.,die u kunt kopen bij de kiosken voor € 15,- tot € 40,-. De parkeerkaart uit de automaat moet duidelijk zichtbaar achter uw voorruit worden geplaatst voor controle.

Parkeergarages in Parijs

Veel openbare ondergrondse parkeerg arages zijn te vinden in de drukke winkelstraten en bij toeristische gebieden. Afhankelijk van het arrondissement varieert het tarief van € 3.00-4.00 per uur en het dagtarief tot € 48.00. Vaak zijn er speciale tarieven van toepassing voor langparkeren en in het weekend.
Bekende parkeergarages in Parijs zijn die van Vincipark. De garages zijn modern, goed onderhouden en bewaakt. Bovendien zijn er allerlei voorzieningen zoals het gratis huren van fietsen.
Een overzicht van de belangrijkste parkeergarages is te vinden op Parkijkgarages Parijs
Ook op de internetsite van Parking de paris kunt u alle parkeergarages terugvinden op een overzichtelijke interactieve kaart.

Parkeren buiten het centrum

Ergens buiten Parijs je auto neerzetten en dan met het openbaar vervoer verder reizen is ook een optie. Maar ook rondom een RER-station geldt vaak betaald parkeren. En of uw auto er wel veilig staat is nog te betwijfelen.

Openbaar vervoer

Het snelste vervoersmiddel in de stad Parijs is de metro. Het netwerk is enorm uitgebreid en de metro brengt u overal waar u maar zijn wilt. Het is de snelste manier van reizen binnen Parijs en waarschijnlijk ook de plezierigste. Alles speelt zich onder de grond af, je hebt dus geen last van het andere verkeer.

Goedkope aanbiedingen Parijs

Parkeren Schiphol? Goedkoop parkeren va € 2,50 p/d

parkeren schiphol
goedkoop parkeren schiphol
Parkeren op Schiphol kan tegenwoordig goedkoop! Op het laatste moment op Schiphol zelf reserveren is duur. Er zijn echter een aantal goedkope alternatieven. Wat dacht u van parkeren Schiphol vanaf € 2,50 per dag? Wij hebben de betaalbare mogelijkheden om te parkeren op Schiphol voor u op een rijtje gezet. Bekijk snel de mogelijkheden en reserveer vandaag nog een voordelige parkeerplaats op vliegveld Schiphol. Een top 10 van de beste parkeerplekken van Parkeren op Schiphol!

Let op met parkeren nabij Schiphol

parkeren schiphol
Let op, er zijn veel aanbieders van Parkeren nabij Schiphol. Ze zijn niet allemaal even betrouwbaar en dichtbij. Goedkoop parkeren op Schiphol kan dan nog wel eens een hoop ellende veroorzaken. Onze redactie maakte een selectie voor u. Uw ervaringen zijn bij ons altijd welkom!

Betrouwbaar Parkeren Schiphol - Parkeeronderzoek

Aanbieder Website
Kosten
dagen vanaf
Meer informatie
Direct Reserveren
Schiphol P3 Parkeren is de oplossing van de luchthaven Schiphol zelf. Vooral als u tijdig reserveert kunt u nog wel eens een koopje hebben. Bij last minute reserveringen zijn ze vaak duurder. U kunt bij Schiphol kiezen voor diverse opties om te parkeren.
Quick Parking is een van de beste alternatieven om op Schiphol zelf te parkeren. Dit bedrijf heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan en is momenteel de meest professionele aanbieder. Daarnaast erg dichtbij de luchthaven en goede service. Ze rijden voor iedereen apart. Misschien nog wel beter dan op Schiphol uw auto neer te zetten.

In de buurt parkeren

Parkeren in de Stad onderzocht bijna 20 aanbieders van Parkeren nabij Schiphol. De hoogste beoordeling kreeg Quick Parking.
quick parking schiphol

Quick Parking Schiphol

  • Dichtbij, slechts 2 km van de luchthaven
  • Geen gedoe met bussen --> luxe shuttlebus!
  • Grootste aanbieder bij Schiphol
Meer over Quick Parking

parkeertip
Onze Tip: Parkeren in de buurt van Schiphol Als u naar Schiphol gaat adviseren wij u te parkeren vlakbij Schiphol. U betaalt veel minder voor het parkeren en u wordt in enkele minuten gratis naar Schiphol gebracht.

Goedkoop parkeren bij het vliegveld?

goedkoop parkeren schiphol
  • Er zijn vele goedkope aanbieders voor parkeren bij schiphol.
  • Ze zijn echter niet allemaal even betrouwbaar.
  • Sommige locaties zijn erg ver weg.

Wij onderzochten voor u de aanbieders van parkeren schiphol. Hieronder een overzicht:

7 of 14 dagen parkeren Schiphol? De goedkoopste aanbieders

Gaat u een week op vakantie? Wij vinden voor u de goedkoopste parkeerplaats. Let op deze aanbieders zijn prima. Er zijn om sommige andere sites ook louche aanbieders te vinden. Boek daar niet!

Lang parkeren Schiphol

Wilt u heel lang parkeren op Schiphol zelf? Dit kan op parkeerterrein Schiphol P3, de parkeerplaats voor lang parkeren.
Meer over lang parkeren Schiphol.

Goedkoop alternatief voor Parkeren Schiphol

Parkeren op Schiphol is niet goedkoop. Als u uw auto een paar dagen wilt parkeren op Schiphol bent u al snel veel geld kwijt. Gelukkig zijn er goedkope alternatieven om te parkeren op Schiphol.

Er zijn diverse aanbieders die parkeerplaatsen in de directe nabijheid van Schiphol aanbieden tegen veel lagere tarieven. U kunt hier al vanaf € 2,75 per dag veilig uw auto parkeren. Vervolgens wordt u gratis naar Schiphol gebracht. De aanbieders verschillen onderling in service en prijs.
Reserveren vooraf is zeer aan te raden, vooral tijdens de vakantieperiode is het erg druk op Schiphol.

Let op voor oplichters rondom Parkeren Schiphol

let op met goedkoop parkeren
Let op, soms is goedkoop duurkoop, de service is niet overal hetzelfde. Zo zijn er bij ons nogal wat slechte ervaring binnengekomen over Holiday Car Parking en over Schiphol Parking 24. Heeft u slechte ervaringen mail ons op info@parkerenindestad.nl

Kort parkeren Schiphol

Kort parkeren Schiphol is bedoeld voor mensen die vrienden of familie naar Schiphol brengen of komen ophalen. Dit zijn parkeerterrein P1 en P2. Wil je een auto parkeren op Schiphol die hoger is dan 2 meter? Kies dan voor P3. Voor bezoekers stelt Schiphol deze parkeerterreinen beschikbaar om een paar uurtjes te parkeren. Je kunt je auto hier ook parkeren voor een aantal dagen, maar dit raden we sterk af. Kort parkeren is veel duurder dan de goedkope mogelijkheden die we voor u hebben geselecteerd. Wilt u kort parkeren kijk dan eens op de site van Schiphol.nl.

Meer Schiphol

Mocht u hier niet terecht kunnen dan zijn er een aantal alternatieven. Let er goed op dat u tijdig uw parkeerplaats boekt anders kunt u wel eens achter het net vissen. Parkeren Schiphol Aanbiedingen heeft een mooi overzicht van alle parkeerplaatsen nabij Schiphol.

Inclusief een Hotel?

Op Parkeerplaats Schiphol Parkfly kun je erg goedkoop parkeren. Hier zijn ook parkeerarrangementen te boeken, dus parkeren inclusief een hotelovernachting.

Parkeren op P3 op de luchthaven Schiphol

U kunt er ook voor kiezen te parkeren op Schiphol zelf. U parkeert dan op parkeerterrein P3. Het parkeertarief voor Schiphol Park & Travel is variabel en afhankelijk van de periode waarin u reist. Bekijk de tarieven op Schiphol.nl of direct op de parkeersite van Schiphol.nl

Beoordelingen Reviews Parkeeraanbieders

Parkeren Schiphol 87% was tevreden.
Prijzen: € 2,50 per dag, €32.00 - 1 week, €60.00 - 2 weken 
Beoordelingen: 18
Heeft u ook een ervaring met een bepaalde aanbieder? email ons!

Laatste 3 Ervaringen

P3 Parkeren Parking Schiphol Gewoon lekker dichtbij, parkeren op de luchthaven Schiphol zelf. Wel op tijd reserveren!
Dhr de Bruin, 2018-09-14, 5
parkeren, schiphol, p3, parking
                               
Quick Parking Supersnel naar Schiphol gebracht, goede service.
Dhr van Es 2018-01-12 5
schiphol, quick, parking, gratis

Schiphol Parking 24 Slechte Service, schade aan de auto.
Mevr Kromkamp, 2019-01-26, 1
parkeren, 24, parking

Parkeren vliegveld Zaventem Brussel vanaf € 5,- per dag

Goedkoop parkeren op op Vliegveld Brussel Zaventem kan bij parking Zaventem.

parkeertip vliegveld zaventem Parkeren bij Zaventem vergelijken
of boek direct bij Quick Parking Zaventem

Aantal parkeerplaatsen

Vliegveld Brussel Zaventem heeft een parkeercapaciteit van 12.500 parkeerplaatsen (24/7).

Kort Parkeren

Wilt u kort parkeren oftwel minder dan 7 dagen dan kunt u kiezen voor:
Front Parking, tegenover de hoofdingang van de passagiersterminal. Tarief is ongeveer € 22,- per dag
Economy Parking ook tegenover de passagiersterminal. Tarief is ongeveer € 16,- per dag

Lang Parkeren

Wilt u lang parkeren. Kies dan voor Holiday Parking ook op wandelafstand van vliegveld Zaventem. U parkeert hier goedkoper. Tarief is ongeveer € 18,- per dag Een nog goedkoper alternatief is Quick Parking met tarieven vanaf € 5,- per dag.
Een overzicht van alle parkeertarieven bij Zaventem

Online reserveren parkeren zaventem

U kunt nu online reserveren:
brussel airport

Goedkoop Parkeren op Zaventem Adres

Locatie: Budasteenweg 38 42, 1830 Machelen
Ongeveer 5 km van vliegveld Zaventem Brussel.
A = Brussel Airport
B = Zaventem Parking

Alternatieven parkeren Zaventem

U kunt ook op de luchthaven van Zaventem zelf zelf parkeren. Dit is wel vele malen duurder.
Daarnaast zijn er Air Parking (vanaf € 9,80 per dag) en Inter Parking (+/- € 10,- per dag). Ons advies: Quick Parking Zaventem (va € 5,- per dag)

Openbaar vervoer

Op de luchthaven Zaventem Brussel bevindt zich een treinstation onder de terminal. De Brussels Airport Express rijdt elk kwartier per uur naar de stations Brussel-Noord, Brussel-Centraal en Brussel-Zuid.

Adres Vliegveld Brussel + Routebeschrijving

Vliegveld Zaventem is makkelijk bereikbaar. Vanaf de Brusselse Ring volg je de verkeersborden Brussels Airport. In de meeste GPS-systemen, kan je vliegveld Brussel vinden onder POI (Points Of Interest). Als alternatief kan je het kruispunt A201/Vilvoordelaan te 1930 Zaventem invoeren. Dit kruispunt ligt aan het begin van de toegangsweg tot onze luchthaven.

Geografische coördinaten

N 50° 54' 05"
E 04° 29' 04"

P+R Transferium Haagweg Leiden

pr transferium haagweg leiden Parkeren op P+R Transferium Haagweg Leiden? P+R Transferium haagweg is het grootste parkeerterrein van Leiden. Er is ruimte voor maar liefst 750 auto's. Zowel overdag als 's avonds rijden er om de paar minuten GRATIS pendelbusjes (cittyshuttle) van het parkeerterrein naar Leiden. Bent u met een groep? Dan zijn er speciale afspraken te maken, zodat u altijd verzekerd bent van vervoer naar de binnenstad.

Adres P+R Transferium haagweg

Haagweg 8, 2311 AA LEIDEN
071 51 20 071

Parkeertarieven P+R haagweg

0,10 tot 2 uur: € 4,00
2 tot 2,5 uur: € 5,50
2,5 tot 3 uur: € 6,50
3 tot 3,5 uur: € 7,50
3,5 tot 4 uur: € 8,50
4 tot 4,5 uur: € 9,50
4,5 tot 5 uur: € 10,50
5 tot 5,5 uur: € 11,50
5,5 tot 24 uur: € 12,50
Na 24 uur gaat een nieuw etmaal in.
Gratis vervoer van en naar de binnenstad van Leiden!

Fiets huren?

Als extra service kunt u een fiets huren. Dagprijs is € 12,50.

Openingstijden P+R

Inrijden: 24/7 Uitrijden: 24/7

Plattegrond Parkeergarage haagweg

PS Let op: controleer altijd zelf de parkeertarieven. Parkeertarieven veranderen soms. Is er iets gewijzigd? Dan hoort Parkeren in de Stad het graag van u.

Parkeren Dusseldorf

Parkeren in Dusseldorf, Duitsland? Wij hebben actuele parkeertips en parkeertarieven voor u op een rijtje gezet. Parkeren dusseldorf

Let op voor de milieusticker

Tegenworrdig is in de hele binnenstad van Dusseldorf een Umweltplakette oftewel een milieusticker verplicht voor op uw auto. Dat geldt tegenwoordig eigenlijk voor alle grote steden in Duitsland. Deze milieusticker kunt u kopen bij de ANWB (wordt na 5 dagen thuisgestuurd) of het GWK (direct mee te nemen). Ook kan het in duitsland bij de grote tankstations met een garage. Alle nieuwe auto's krijgen een groene sticker en mogen dan het centrum inrijden. Heeft u geen sticker dan is de kans groot dat u een boete thuisgestuurd krijgt ongeveer (€ 40,-)

Parkeren Dusseldorf

Parkeren op openbare straten in het centrum van Düsseldorf is alleen toegestaan op parkeerplaatsen met parkeermeters of een ticket automaat.

Betaald parkeren op straat Dusseldorf

Betaald parkeren geldt op maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 18.00 uur en op zaterdag van 09.00-16.00 uur. Zondagen zijn meestal gratis, behalve het centrumgebied.

Parkeertarieven Dusseldorf

Het parkeertarief in het centrum van Dusseldorf is € 1,45 per 30 min. Rond het centrum betaalt u € 1,55 per 30 min.​ Het parkeertarief in parkeergarages is tussen de € 1,50 - 3.00 per uur afhankelijk van de locatie.

Parkeergarages Dusseldorf

Düsseldorf biedt een uitstekend parkeergeleidingssysteem. Het systeem leidt u naar een vrije ruimte in een van de 41 aangesloten parkeerplaatsen op straat, parkeergarages en ondergrondse parkeergarages. Het systeem informeert over de bezetting per gebied, betaald parkeren op straat parkeren en meer aanvullende gegevens, zoals files, weersomstandigheden enz. Meer over parkeergarages Dusseldorf.

Park + Ride Dusseldorf

De P + R faciliteiten in Dusseldorf bieden u een handige netwerk van auto en openbaar vervoer. Het gebruik van de P + R parkeerplaatsen is gratis. Meer over P+R Dusseldorf. Parkeren dusseldorf rijnoever

parkeertarieven dusseldorf

TIP parkeren aan de Rijnoever / Rhijnterasse

Aan de rijnoever kunt u een hele dag parkeren voor slechts € 8,-. Per uur betaalt u slechts € 1,50. Vanaf hier loopt u binnen 10 minuten naar het centrum van Dusseldorf!

Lopen van de rijnoever naar de Dusseldorf Marktplatz is nog geen 10 minuten De Kerstmarkt van Dusseldorf is het jaarlijkse grote kerstevenement in Dusseldof. Eigenlijk zijn het meerdere kerstmarkten maar allen op loopafstand bereikbaar. Een goedkope parkeergarage is parkeergarage Kunsthalle. Deze is echter vaak vol.
Wij adviseren u te parkeren langs de rijnoever.
Goedkoop en op 8 minuten loopafstand van de Markt Platz.
Een andere optie is een van de parkeergarages in de stad. In de binnenstad van Dusseldorf heeft elke straat bijna wel een parkeergarage!
Let altijd op de parkeertarieven op de automaat. Soms verandert een parkeertarief. Wij zijn daar niet voor aansprakelijk.